Miljøvennlig - et grønt alternativ

Vi som bygger Utsiktskvartalet har stort fokus på miljø og energispørsmål gjennom hele husets konstruksjon. Vi benytter vannbåren oppvarming.

Når du har flyttet inn, kan du være trygg på at hjemmet ditt vil ha lave oppvarmingskostnader. Boligen din leveres med balansert ventilasjon, som sørger for gjenbruk av varme og bidrar til å redusere energiforbruket vesentlig. Generelt vil leilighetene få energiattest med oppvarmingskarakter grønn og energikarakter C.

Balansert ventilasjon med gjenbruk av varmluft sikrer også høy luftkvalitet innendørs. Inneluften filtreres for støv og pollen. Det gir et mer behagelig inneklima, og er spesielt bra for allergikere.

Vi har et helhetlig fokus på miljø i hele byggets konstruksjon. Garasjeanlegget vil ha plussgrader og derfor bidra positivt til oppvarming av leilighetene over. Behovsstyrt lys i felles utendørsanlegg hjelper til å begrense energiforbruket. Oppvarmet luft fra bodene brukes til oppvarming av garasjeanleggene for å begrense energiforbruket. Store grøntområder gjør utemiljøet godt å leve i.

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., +47 40 00 64 15